Serveis als socis

Pel que fa als SERVEIS que us ofereix el Centre Excursionista:

Tenim a la vostra disposició un local que està situat al C/ Joan Fuster i Ortells, 14. (Centre Cívic del Rieral ) on ens podeu trobar tots els divendres de 18:30h a 20:30h del vespre.

Disposem de llibres, mapes i guies i d’un servei de préstec exclusiu per als socis.

També hi ha la possibilitat de préstec de material de muntanya (veure pestanya material).

Enviem per correu electrònic informacions d’interès.

Tramitem les llicències federatives de muntanya. (veure pestanya tràmits llicència FEEC).

Organitzem periòdicament cursos de formació.

Trobareu gent que us podrà aportar informació, ajudar a programar les vostres sortides i aclaririr possibles dubtes que pugueu tenir.


Com a socis del Centre també podeu gaudir d'AVANTATGES  a les següents instal.lacions municipals així com a comerços col.laboradors:

El TALLER PINTA'M de Lloret de Mar, tel. 607 82 27 69 - 637 163 572, ens ofereix un 10% de descompte en tots els encàrrecs.

La CLÍNICA DE PODOLOGIA I BIOMECÀNICA, situada al C/ Josep Lluhí núm. 43 baixos de Lloret de Mar ens ofereix un descompte del 10% en els seus serveis.

AQUA & SPORTS, la piscina olímpica de Lloret de Mar, ofereix a tots els socis i sòcies federats, un 20% de descompte en la quota. Per més informació us podeu dirigir a la mateixa piscina, al telèfon 972 36 43 84

La BOTIGA ZONA GR OUTDOOR SPORTS, especialitzada en material de muntanya i situada a Blanes al carrer Sant Antoni núm. 11 (  http://www.serveisactius.cat/selva/sport-blanes, tel. 972 35 08 49), ens ofereix un 10% de descompte en les nostres compres.

La BOTIGA ANNAPURNA de Barcelona, la primera botiga d'equipament de muntanya especialitzada en dones, ens ofereix un 10% en tèxtil, calçat i complements.
Per més informació podeu visitar el seu web  http://www.annapurnabcn.com o el seu facebook. 

La Biblioteca Municipal de Lloret de Mar ens facilita l’accés a la xarxa d’internet, així com la consulta de guies i publicacions de muntanya a les quals estigui subscrita; i ens expedeix el carnet d’usuaris de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.

Pel fet de ser socis del CEL tenim accés al gimnàs de les pistes d’atletisme i a la utilització del rocòdrom tipus bulder al pavelló poliesportiu de Lloret de Mar (cal estar federat per utilitzar el bulder).

* Per obtenir els descomptes cal presentar el carnet de soci / sòcia del Centre corresponent a l'any en curs.