Qui som

El Centre Excursionista de Lloret de Mar, és una associació que té com a finalitat la pràctica i la promoció de les activitats de muntanya en els seus diferents aspectes: lleure, esport i cultura.
 
Som una entitat esportiva membre de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i de l’associació Senders de Catalunya.
 
El funcionament de l’Entitat (CELL) es fonamenta en principis democràtics i participatius i es regeix pel seu Estatut (veure apartat Estatuts).

La secció de muntanya del Centre està formada per les activitats de: senderisme, alta muntanya, escalda i activitats socials. 
 
Som un grup de persones que volem que el Centre Excursionista de Lloret de Mar torni a ser aquella entitat que duia a terme sortides periòdiques. Volem donar un impuls a allò que un dia uns companys que teníem les mateixes aficions vàrem engegar amb molta il·lusió.

Al llarg dels anys el Centre Excursionista de Lloret de Mar ha tingut alts i baixos, com moltes de les entitats existents al poble, per això creiem que la única forma de tornar a estar a dalt és ben senzilla: FER EXCURSIONS.

Us oferim un ventall de possibilitats perquè la vostra activitat preferida la trobeu amb nosaltres i que pugueu descobrir-ne d’altres. 

No cal dir que comptem amb tots vosaltres per fer del Centre Excursionista de Lloret de Mar el CENTRE D'ACTIVITATS I SORTIDES.

 

A tots, gràcies, endevant i molta muntanya!