Reunió socis/es informació actual COVID-19

08/05/2020

Reunió telemàtica per informar de la nova situació.

Benvolguts socis/es

Abans que res us vull transmetre tot el meu suport com a president del Centre Excursionista de Lloret de Mar i també des de la junta directiva per aquests dies en que ens trobem i us faig arribar els ànims necessaris convençut que aviat podrem tornar a gaudir amb seguretat de les muntanyes que tant ens estimem.

Crec que és necessari poder explicar la situació actual que estem visquem i el que estem treballant des del Centre Excursionista Lloret i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Com a president us vull fer partícips de les diferents propostes, iniciatives i també dels entrebancs que ens estem trobant, en el dia a dia, en la gestió d’aquesta pandèmia.

Per aquest motiu ens agradaria poder-nos trobar de forma telemàtica per exposar el moment en què ens trobem i poder escoltar les vostres propostes.

Per aquest motiu m’agradaria poder reunir-nos el proper divendres 8 de maig a les 19:00h per via telemàtica.

Cal que confirmeu la vostra assistència a traves dels nostres canals de comunicació, correu electrònic, (info@celloret.cat) grup de whatsApp o per telèfon.

Una vegada sol·licitada la vostra assistència, uns dies abans, rebreu un correu electrònic del Google calendar confirmant-vos-ho.

La videoconferència es farà a través de Google Meet i es podrà accedir a través d'ordinador, tableta i mòbil. En el cas de mòbils caldrà instal·lar l’aplicació.

Molt agraït per la vostra predisposició i seguim treballant junts.