Llum i Llibertat

17/08/2019

Us informem que el centre excursionista participarà en el projecte “Llum i llibertat”.

Us informem que el centre excursionista participarà en el projecte “Llum i llibertat”. Aquest projecte està impulsat per diferents entitats i associacions i consisteix a il·luminar cent trenta-una agulles del massís de Montserrat, que recordaran els cent trenta-un presidents de la Generalitat de Catalunya. L'esforç col·lectiu d’aquest acte, vol exemplificar la necessitat de cercar la unitat estratègica cap a un horitzó d'independència i llibertat que vagi més enllà dels interessos dels partits.

L’acte consistirà en l’ascens d’una cordada d’un mínim de tres escaladors o excursionistes –depenent de les característiques de cada ascensió– a cada una de les agulles amb un farell. A l’hora acordada s’encendran els cent trenta-un farells i a partir d’aquell moment el massís de Montserrat quedarà il·luminat de cap a cap. Les cordades faran bivac a l’agulla assignada.

Qui vulgui admirar l’encesa dels farells a les agulles de Montserrat i acompanyar els escaladors des de fora del massís, s’habilitarà el camp de futbol del Bruc (on hi ha la piscina municipal), des d’on es podrà contemplar de manera privilegiada el desenvolupament de l’acte.

L’acte es durà a terme del capvespre del dia  10 fins a la matinada de l’11 de setembre.

(En breu rebreu més informació, estem treballant l'activitat.)

montserrat-1.jpg