La FEEC estrena nova App per als federats

08/05/2016

La nova aplicació per a tauletes i telèfons mòbils de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius.

A partir d’ara amb el teu mòbil podràs tenir tota la informació imprescindible com a federat de la FEEC. El federat en té prou amb el seu DNI i la seva data de naixement per identificar-se amb el seu carnet federatiu vigent i tots els detalls d’aquest. La nova e-llicència tindrà el mateix valor que la llicència física.

L’usuari, més enllà de consultar el seu carnet federatiu, podrà entrar també a diferents seccions que proposa la nostra web.

L’App permet consultar les rutes dels senders de Catalunya o bé la disponibilitat de laxarxa de refugis de la FEEC.

Cal remarcar també que des de l’aplicació es pot accedir als avantatges per als federats(descomptes en diferents establiments i activitats), a la botiga de la FEEC i a l’actualització de les últimes notícies publicades. La nova aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa Play-off.

El federat també pot triar si vol rebre notificacions de curses de muntanya, ultra resistència, marxes tècniques, caminades, esquí de muntanya, escalada esportiva, raquetes de neu, formació, alertes allaus, etc.

L’App és gratuïta i està disponible a Google Play i App Store.