Raquetada Vallter

16/02/2016

Dificultat física: Recorregut amb desnivell i dificultat tècnica FÀCIL. Cal estar en forma i acostumat a caminar amb pes.

Temps i distància: 5h. amb parades, distància en funció de la neu.

Material: 1a capa (samarreta tèrmica curta i llarga) 2a capa (jersei o jaqueta polar) 3a capa (jaqueta membrana impermeable/transpirable) Botes de tresc de mitja/alta canya (turmell cobert) per l’activitat amb raquetes de neu, ulleres de sol categoria 3/4 "de plàstic" gorra o barret, Buff, gorro, guants, protecció labial i solar, raquetes de neu i bastons, motxilla, aigua, polaines. (Recomanable Arva, pala i sonda).

Cal dur: Esmorzar, dinar, menjar per anar picant durant el recorregut. Edat mínima: 18 anys, i de 14 a 17 anys acompanyats d’ un tutor.

Desplaçament: En cotxes particulars (cost de la benzina a repartir entre els ocupants).

Lloc i hora de sortida: a les Pistes d’atletisme el diumenge 21 les 07:00h.

Vocal: Toni Rodríguez i Marco Ramírez info@celloret.cat tel. 676886144 Informació: Cal passar pel local del Centre com a molt tard el divendres 19 de febrer de 18:30 a 20:30h.

Assegurança: Obligatori posseir la tarja de la FEEC en curs. Llicència temporal 6€.


Es tramitaran llicències per un dia a aquelles persones que no tinguin la llicència de la FEEC i que es comprometin a tenir el material necessari i a estar capacitats amb les exigències físiques requerides. Recordar que la llicència per un dia no té la mateixa cobertura que la llicència anual, informeu-vos-en en fer la inscripció. Els federats en altres centres cal que portin la targeta de la FEEC que ho acrediti.

El centre disposa de raquetes de neu per deixar als participants fins a finalitzar existències i per ordre d’inscripció. N’hi ha 8 parells disponibles.