Raquetada Serra de Mauri / Puigllançada

16/02/2016

Dificultat física: Recorregut amb desnivell i dificultat tècnica FÀCIL. Cal estar en forma i acostumat a caminar amb pes.

Temps i distància 1r dia: 6h. amb parades. 14Km. Serra de Mauri.

Temps i distància 2n dia: 3h. amb parades. 6Km. Puigllançada.

Material: 1a capa (samarreta tèrmica curta i llarga) 2a capa (jersei o jaqueta polar) 3a capa (jaqueta membrana impermeable/transpirable) Botes de tresc de mitja/alta canya (turmell cobert) per l’activitat amb raquetes de neu, ulleres de sol categoria 3/4 "de plàstic" gorra o barret, buff, gorro, guants, protecció labial i solar, raquetes de neu i basto, motxilla, aigua, polaines, sac de dormir i necessari per passar una nit de refugi. (Recomanable: Arva, pala i sonda).

Cal dur: Dinar, menjar per anar picant durant el recorregut de 1r dia i menjar per anar picant durant el recorregut 2n dia.

Edat mínima: 18 anys, i de 14 a 17 anys acompanyats d’ un tutor. Desplaçament: En cotxes particulars (cost de la benzina a repartir entre els ocupants).

Lloc i hora de sortida: A les Pistes d’atletisme el dissabte 27 les 07:00h.

Vocals: Toni Rodríguez i Marco Ramírez info@celloret.cat tel. 676886144.

Informació: Cal passar pel local del centre com a molt tard el divendres 19 de Febrer de 18:30 a 20:30h. I fer el pagament del refugi per realitzar reserva.

Preu refugi: 30€ amb allotjament de mitja pensió sopar, pernocta i esmorzar en el XALET REFUGI UEC LA MOLINA + 8€ llicencia temporal + cost de la benzina desplaçament. 14 places disponibles.

Assegurança: Obligatori posseir la tarja de la FEEC en curs.

Es tramitaran llicències per un dia a aquelles persones que no tinguin la llicència de la FEEC i que es comprometin a tenir el material necessari i a estar capacitats amb les exigències físiques requerides. Recordar que la llicència per un dia no té la mateixa cobertura que la llicència anual, informeu-vos-en en fer la inscripció. Els federats en altres centres cal que portin la targeta de la FEEC que ho acrediti. El centre disposa de raquetes de neu per deixar als participants, fins a finalitzar existències, per ordre d’inscripció. 8 parells disponibles.