Mitja Olla de Núria

22/10/2016

CENTRE EXCURSIONISTA DE LLORET DE MAR

MITJA OLLA DE NÚRIA

Dissabte 29 d’octubre de 2016

Caminada pels voltants de Núria. Pujarem en cremallera fins a Núria. Des d’allí fins el pic de Puigmal on trobarem la cota més alta, anirem crestejant passant per diferents pics i colls fins al coll d’Eina o Núria, on baixarem fins a Núria per dinar i tornar a agafar el cremallera de tornada.

Dificultat física: Tècnica ALTA.

Distància: 16 km aproximadament .

Desnivell acumulat: 1200 metres aproximats.

Material : 3 capes (samarreta, folre polar i impermeable paravents), botes de tresc, motxilla, aigua, crema pel sol, gorro, buff i guants, ulleres de sol, bastons opcional Cal dur dinar i menjar per anar picant durant el recorregut.

Edat mínima: 18 anys, i menors acompanyats d’ un tutor.

Desplaçament: En cotxes particulars (cost de la benzina a repartir entre els ocupants).

Lloc i hora de sortida: Pistes d’atletisme a les 06:30h. del matí del dissabte 29 d’octubre.

Preus: Cremallera: Queralbs – Núria - Queralbs 22€ (els federats gaudiran de descompte, cal presentar la targeta federativa.) + benzina dels cotxes.

Vocals: Marco Ramírez info@celloret.cat tel. 676886144

Reserves: Cal passar pel local del centre com a molt tard divendres 28 d’octubre 2016 de 18:30 a 20:30h per a realitzar inscripcions, o per la pàgina web www.celloret.cat.

Cal estar federat. NO es tramitaran llicències temporals. Els participants es comprometen a tenir el material necessari i a estar capacitats amb les exigències físiques requerides.