SETMANA SANTA A RODELLAR

19/04/2019

Descripció: Setmana Santa a Rodellar, combinarem dues activitats; escalada i senderisme. La ruta es apta per a tothom, caminarem per la Sierra de Guara al cantó del riu. La escalada variarà segons el grau de cada un. Sortida divendres matí, pararem al poble d’Alquézar per visitar, dinar i fer una petita ruta per les seves passarel·les. A la tarda arribarem al càmping Mascún de Rodellar on ens allotjarem, en bungalows. Dissabte i diumenge es faran grups i es podrà triar o anar a escalar o a caminar per la zona. Dilluns, després d’esmorzar tornarem.
El preu variarà segons l’allotjament que es triï i la quantitat de participants.
Material: Botes de muntanya, 3 capes (samarreta, forro polar, paravent tipus Gore- Tex), pantaló llarg (si pot ser, també un pantaló impermeable a la motxilla), gorra, guants, buff, crema pel sol, ulleres de sol, bastons (recomanable). Cal dur esmorzar, dinar, menjar per anar picant i aigua durant les activitats. I el material necessari per dormir en bungalows les 3 nits. (El càmping disposa de una petita botiga de queviures)
Material imprescindible escalada: Bodrier (arnés), casco i peus de gat. (Llicència mínima C, si no, s’haurà de tramitar ampliació).
Edat mínima: 18 anys, i menors acompanyats d’un responsable.
Lloc i hora de sortida: divendres 19 d’abril a les 7h a les pistes d’atletisme. Desplaçament: En cotxes particulars, el cost serà a repartir entre els ocupants.

Preu: Bungalow de:

6 persones 20€ per persona nit. (No inclou àpats)

5 persones 22€ per persona nit. (No inclou àpats)

4 persones 25€ per persona nit. (No inclou àpats)

3 persones 32€ per persona nit. (No inclou àpats)

2 persones 45€ per persona nit. (No inclou àpats)

(El preu variaria en funció dels participants inscrits.)

Vocals: Marco Ramirez i Mar Soñora
Informació: info@celloret.cat, tel. 676886144 o www.celloret.cat.
Inscripcions: Enviar correu electrònic per fer un pre-reserva abans del dia 25/3/2019.

Assegurança: Obligatori posseir la tarja de la FEEC en curs (modalitat A activitat senderisme) (Modalitat C per activitat d`escalada.)

PLACES LIMITADES PER RIGUROS ORDRE D’INSCRIPCIÓ

PER A AQUESTA SORTIDA ES TRAMITAN LLICÈNCIES TEMPORALS. Els participants es comprometen a tenir el material necessari i a estar capacitats amb les exigències físiques requerides. Recordar que la llicència per un dia no té la mateixa cobertura que la llicència anual. Informeu-vos-en quan feu la inscripció. Aquesta llicència temporal té un cost de 8,00€ per als 3. Els federats en altres centres cal que portin la targeta federativa que ho acredita.

INSCRIPCIÓ