Vallter - Núria

CENTRE EXCURSIONISTA DE LLORET DE MAR

TRAVESSA D’ALTA MUNTANYA

VALLTER-NÚRIA

Una de les travesses més populars de l’excursionisme català. L'itinerari s'inicia a la carretera de l’estació de Vallter, direcció cap el refugi d’Ulldeter fins el Coll de la Marrana travessant la Coma del Freser fins el Coll de Tirapits i direcció a Nou Creus. Des d’aquí es fa el descens direcció a Vall de Núria.

 

diumenge 22 d’octubre 2017

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dificultat física: Alta. Es recomana estar en forma.

Temps: El recorregut té una durada aproximada de 6/7hores.

Material: BOTES DE MUNTANYA  Si fa poc que teniu les botes porteu Compeeds (apòsits de silicona per ampolles). LES 3 CAPES (samarreta, folre polar i impermeable gruixut) GUANTS, BUFF, GORRO ULLERES DE SOL MOTXILLA MITJANA CREMA PEL SOL BASTONS PER CAMINAR (opcional)  AIGUA (bidó, cantimplora, camel-back ...) MENJAR PER ANAR PICANT (fruits secs, barretes energètiques, etc) ENTREPÀ PER ESMORZAR I PER DINAR ROBA DE RECANVI PER DEIXAR A L’AUTOCAR

Desplaçament: En autocar.

Lloc i hora de sortida: Pistes d’Atletisme a les 5.45 h.

Preu bus: socis 12€; no socis 20€. Aquest preu no inclou el tren cremallera de Núria a Queralbs. Les persones no federades han d’abonar també 5€ per la llicència temporal.

Places: Limitades a 30 participants amb preferència pels socis i sòcies.

Vocals: Wendy Osborne / Marco Ramirez

Informació i inscripcions: Centre Cívic del Rieral amb adreça C/Joan Fuster i Ortells, 14. 18:30h a 20:30h info@celloret.cat  T. 676886144

Assegurança: Obligatori posseir la tarja de la FEEC en curs, modalitat mínima “C”. Es tramitaran llicències i ampliacions per un dia.

 

Es tramitaran llicències per un dia a aquelles persones que no  tinguin la llicència de la FEEC i que es comprometin a tenir el  material necessari i a estar capacitats amb les exigències  físiques requerides. Recordar que la llicència per un dia no té la mateixa cobertura que la llicència anual, informeu-vos-en en fer la inscripció.