1ª ETAPA RUTA DEL TER ULLDETER - LLANARS

09/06/2019

Descripció: Començarem la primera etapa del recorregut RUTA DEL TER. Aquesta comença a Vallter. Anirem amb cotxes fins a Llanars, on ens recollirà un taxi i ens portarà fins al revolt del refugi Ulldeter. Des d’aquí, anirem caminant fins al naixement del riu Ter. Aquí començarà un gran recorregut en diferents etapes. En aquesta primera etapa anirem acompanyant el riu fins a Llanars, passant per Setcases, El Catllar i Vilallonga de Ter.

Graduació de l’itinerari: MIG. Itinerari per gent acostumada a caminar. Es demana una bona forma física.

Distància aproximada: 22 Km.

Desnivell acumulat: 800 m aproximadament.

Temps:  6 - 7 hores aproximadament amb parades.

Material: Botes de muntanya, 3 capes (samarreta, forro polar, paravent tipus Gore- Tex), pantaló llarg (si pot ser, també un pantaló impermeable a la motxilla), gorra, guants, buff, crema pel sol, ulleres de sol, bastons (recomanable). Cal dur esmorzar, dinar, menjar per anar picant i aigua.

Edat mínima: 18 anys, i menors acompanyats d’un responsable.

Lloc i hora de sortida: Pistes d’atletisme a les 6:00h o 8:30h a Llanars (Hotel Grèvol). 9 de juny 2019

Desplaçament: En cotxes particular fins Llanars (despeses a repartir entre ocupants),  més Taxi 7€.

Vocals: Mar Soñora i Marco Ramírez.

Informació: info@celloret.cat, tel. 676886144 o www.celloret.cat.  Data límit d’inscripció dijous 6 de juny a les 20:00h.

Assegurança: Obligatori posseir la targeta de la FEEC en curs (modalitat A).

PER A AQUESTA SORTIDA ES TRAMITEN LLICÈNCIES TEMPORALS. Els participants es comprometen a tenir el material necessari i a estar capacitats amb les exigències físiques requerides. Recordar que la llicència per un dia no té la mateixa cobertura que la llicència anual. Informeu-vos-en quan feu la inscripció. Aquesta llicència temporal té un cost de 6,00€. Els federats en altres centres cal que portin la targeta federativa que ho acredita.

PLACES LIMITADES A 8 PARTICIPANTS